Berlins seværdigheder

3 seværdigheder i Berlin

Storbyens oplevelserHvis du har den fornøjelse at skulle et smut til den tyske hovedstad i den nærmeste fremtid, og hvis du ikke har været forbi den tyske storby før, så kan det være, du er interesseret i at kigge nærmere på nogle af de fede seværdigheder, som byen har at byde på.

Der er mange seværdigheder i Berlin, og det vil kræve en hel dag for at skulle fortælle om de mange ting, som du kan opleve i den store, tyske by. Det er der ikke rigtig mulighed for her, så derfor vil vi bare løbe igennem tre seværdigheder, som du bør unde dig selv at se.

De 3 seværdigheder

Først og fremmest bør du smutte forbi Das Klo, som er en bar, der er indrettet som et stort toilet stort set. Man drikker af natpotten bogstaveligt talt, og man bruger toiletpapir som servietter. Har du brug for en anderledes oplevelse, så er det her helt klart en af slagsen.

Vil du gerne have en lidt mere seriøs oplevelse, så er det blandt andet også det jødiske museum i Berlin, som hovedsagligt består af effekter fra Anden Verdenskrig. Hvis du er interesseret i denne tidsperiode, så er der helt klart mange ting at komme efter her.

En tredje ting kunne være at stå på Brandburger Tor. Pladsen hvor der blandt andet blev fejret VM triumf i sommers, efter Tyskland slog Argentina med 1-0 i finalen i Brasilien. Der er ofte en hyggelig stemning og mange mennesker, så her vil du sikkert kunne finde nogle spændende personer at falde i snak med, hvis du er den type, der godt kan lide at møde nye mennesker.

Du kan selvfølgelig også bare vælge at møde dem på Das Klo, hvis det er mere dig. Det er helt op til dig, men det er i hvert fald et par seværdigheder i Berlin, som du kan vælge at besøge.

About the Author