Gardasøen gåtur

Den mest populære overnatningsform ved Gardasøen

Hvis turen går til Gardasøen til sommer, så har du sikkert også overveje, hvordan du skal overnatte der. Og her er flere muligheder.

Du kan vælge at bo på hotel. Her er masser af hotel-typer – fra de små pensionater midt i landsbyerne til større hoteller med alt hvad du kan ønske dig af pools, restauranter osv.

En anden mulighed er at leje en ferielejlighed. Det har den fordel, at du f.eks. selv kan lave mad. Og er I flere, som rejser sammen, så kan I også bo samme sted.

Camping

Den mest populære overnatningsform er dog camping. Og det er der ikke noget at sige til. For der findes rigtig mange forskellige campingpladser ved Gardasøen.

Der er dog lige nogle ting, som du skal tage med i dine overvejelser, inden du vælger en specifik campingplads.

Først og fremmest hvor luksuriøs pladsen skal være. Har du bare brug for et sted at overnatte, behøver du jo ikke det helt store. Men er I på familieferie, kan det jo godt være, at børnene vil sætte pris på, hvis der er pool. Og det kan også være rart med en restaurant og supermarked på campingpladsen.

En anden overvejelse er, hvor campingpladsen skal ligge. Det kan være dejligt at bo helt ned til søen – måske i nærheden af en af de mange byer, der ligger rundt om Gardasøen.

Men måske vil I hellere have fred og ro – og natur omkring jer. I så fald skal I i stedet vælge en plads længere oppe i bjergene.

Endelig skal I også beslutte jer for, hvordan I vil overnatte. Den oplagte mulighed er jo at tage telt med – eller spænde campingvognen bag på bilen.

Men mange steder kan I også leje alt fra telte og campingvogne til mobilhomes og hytter på campingpladsen.

udvidelse og afslapning af de blodkar

Og det sidste giver jo den fordel, at I rent faktisk ikke behøver at køre hele vejen. I stedet kan I flyve til en større by i nærheden af Gardasøen – og så leje bil der og køre det sidste stykke selv.

About the Author