Atkins kur

Smid julens ekstra kilo med Atkins Kuren

Har du spist lidt for usundt med en større vægtforøgelse som resultat i julemåneden, så kan det være fristende at hoppe på et af damebladenes mirakelkure.

Problemet er bare, at de næsten lyder for gode til at være sande – og det er de også. Du kan nemlig ikke tabe dig, hvis du udelukkende spiser kartofler (eller hvad de nu foreslår i år). I hvert fald ikke på den lange bane.

Der er også andre muligheder for at tabe sig. En løsning kunne være at bruge et slankemiddel som pulver eller piller. Det kan fungere på kort sigt – men igen ikke på langt sigt.

Slankhed handler om motivation

Problemet med mange af de forskellige kure er, at de måske kan bruges lidt tid – lige til motivationen ryger. For det er svært altid at skulle veje sin mad eller tælle kalorier.

Derfor har du brug for en ”kur”, der er ikke er sur at følge. Altså en kur, hvor du kan spise dig mæt i god mad.

En sådan kur kunne være en Atkins kur.

Det eneste, som du grundlæggende skal gøre her, er ikke at spise kulhydrater.

Du skal altså holde dig fra ting som pasta, brød, kartofler og sukker. Det er de ”ulovlige” madvarer, der får dig til at tage på.

I stedet kan du spise fedt og proteiner – altså bøffer, omeletter og (i hvert fald for mange mænd) favoritten bacon.

Du kan altså spise alt det, som du vil – bare du sørger for at spise de rigtige ting. Lyder det ikke dejligt med en kur, hvor du ikke behøver at spise kalorier? Og hvor du ikke går sulten i seng?

Skal effekten være endnu større, så kan du med fordel kombinere Atkins kuren med masser af motion.

Gør du det, så er du i gang med en livsstilsændring, hvor du aldrig mere behøver at hoppe på damebladenes seneste slankekur-påfund.

About the Author