SMS sommerferie

Sms dig til en sommerferie

Har december været dyr for din økonomi? Hvis du er som de fleste, så står der nok ikke så mange penge på bankkontoen.

Så er det måske ikke ligefrem sommerferie, som du tænker på nu. Måske vil du gerne lige vente med at bestille, til der igen er penge på kontoen.

Det kan du jo i princippet også godt – og det er endda meget fornuftigt. Problemet er bare, at jo længere tid, som du venter, jo flere rejser bliver der solgt – og jo mindre har du derved at vælge imellem.

Så hvis du ikke vil risikere, at dit favorithotel er udsolgt, så bør du slå til nu.

Men der var jo lige det med pengene (eller manglen på dem). For det er jo lidt svært at købe noget, hvis man ingen penge har.

Du kan dog overveje at tage et lån nu – og så sørge for at betale tilbage så hurtigt som muligt. For et lån er jo ikke en brugbar metode til at komme på ferie på, hvis du slet ikke har råd – eller får det.

Der er flere måder at få et lån på. Den allernemmeste og hurtigste er et såkaldt sms-lån. Her sender du en sms, og hvis din økonomi ellers er nogenlunde fornuftig, får du pengene på din konto kort tid efter.

Mulighed nummer to er at optage et lån ved hjælp af din computer. Det er lidt mere besværligt end et sms-lån, for du skal svare på et par spørgsmål. Til gengæld er lånet som regel også lidt billigere.

Den billigste løsning er dog at få lånet igennem din bank. Til gengæld kræver det så også noget mere papirarbejde, før det går igennem.

Så spørgsmålet er, hvad der vejer højest for dig – hurtighed eller prisen?

About the Author